Gör inte mycket, knappt nått alls. Funderar på att Rensa datorn på skitbilder. Tjao!
Sitt i skolan igen efter en dryg helg. Är frisk nu, eller nja forfarande ont i halsen och lite halvslö. Men ingen uppmot hur jag mådde i helgen. Dagen började fint, vågade ringa ett samtal, ha överseende om att det värsta jag vet in livet är att ringa. Vem fan uppfan telefonen, jävla idiot?! Senare under dagen skulle jag hämta Martina och fastade med jävla fitt skit volvo i en backe, stod och spann som en idiot i fyra ruschen. Var bara vinka åt alla som körde förbi och le och ta åt sig åt alla som tänkte,'' haha det är en tjej, jag förstod det.'' Det jag hatar, så fort man  klantar sig med bilen skrattar alla killar åt en och skyller på att det beror på att man är tjej. Som kille kör man nämligen aldrig dåligt, NOT..... Sitter nu i skolan med massor och skolarbeter uppkört i röven. Det går bra nu, ja hyffsat.
Har aldrig mått så här jävla dåligt. Kan inte svälja, kan inte äta, det  enda jag kan göra är att försöka sova.
Fyfan, har inte ätit nått på ett och ett halvt dygn. Tvingar i mig vatten i den mån det går. Allt spott är blodigt och det svid förbannat. Tyck synd om mig....
Har spelar piano, har lagat middag, sympati skriver till alla på facebook, städat, renbäddat sängen, bakat ''negerbollar'', räddat våra saker från förrådet som det har blivit översvämmning i, bloggar, m.m. Lätt uttråkad var orden. Vill inte sova, vaknade kl 14:00:s. Men måste väl sova snart för ingen vill vara social, för alla jobbar och är seriös.  Aja, det var det jag gjort idag. Nu ska man väl sova, leva lite mer vardagligt. Yo bro!
Sommarfylla!<3