Skolan lokaler är gråa, lika gråa som ditt spröda hår.
Väggarna här är gammla lika gamla som ditt flagnade hus.




Så nu sitter jag här, solen bränner asfalten ute och själv sitter jag inne vid en dator som vi alltid gör på media. Har så mycket att göra, men vet inte vart jag ska börja? Jag är less har jag sagt det? Hursomhelst, vad är meningen med det här? Ne, nu måstejag börja plugga, har så mycket att stå i. Men puss påre då!
Jag är en fuskare. Jag är en som ljuger när ingen märker det. Jag är en brottsling som ingen vet om, det är jag.
Men jag tror alla gör dumma saker, gör saker som de vet att de inte får eller borde. Dricker, super, snyltar, svär snor en femma hit och dit och röker en cigg när ångesten ligger bakom dörren.


Igår vart det iaf 18 års fest för en gammal polare danne som äntligen blivit myndig. Det var en lugn och sansad kväll med mkt snack och tystnad, ganska skönt ändå. Sedan så for man hem, åt mackor med hornömaffian och somna i en 120 säng med 2 stora killar, det blev trångt må jag säga.

och idag är den efterlängtade söndagen! Den som man tänker alltid ska vara så skön men oftast bara blir så jävla tråkig, bara keno på tv och läxorna som den enda sysselsättningen.
Tror du på gud?


I ett litet huvud rymmer man många tankar.

Jag trött vill hem, samma sak dag från dag men idag äre fredag känns jövligt skönt. SKitsamma om jag inte har nått planerat inför kvällen, skönt att bara ta det lung, hyra en film, sitta i solen och låta en dränkas av sina tankar och funderingar. Som jag alltid gör.
Om ett år äre sista månaderna jag sitter här. Känns skönt ändå, härligt att få lufta sina vingar lite för jag är som sagt, less! Vad jag sedan ska göra har jag inte en blekaste om men det kvittar bara jag blir fri.
Nedu, nu ska jag komma på något att göra en redovisning på som inte är så lätt alltid, vill ha nått roligt men ändå som jag kan bra eftersom blir lättare att prata om det då och inte så mycket hmmade. Jajaj, seyaa

Jag är less, så anus less på allt. Vet inte varför?, det ska man ju inte känna såhär när våren är framme! men nej nej. Jag är less ändå.

Hursomhelst ser jag fram imot helgen iaf, ska festa som jag inte gjort på ett bra tag känns det som. Bli full för kärlekens skull som folk brukar säga. 

Solen skiner fortfarande ute så jag ska nog tralla mig ut och njuta av våren och göra det jag är bäst på, lata mig och fota. Kameran får jag aldrig nog av, den enda som sysselsätter mina tankar och klär min hud i färger.
Jag blev en killtjej, eller tjejkille nått sånt, jag trivs bättre med boys, vet inte varför? Men med dem är jag så lungt och harmonisk. Aja nog men pladder, egentligen vem fan bryr sig? Man lever bara sitt eget liv! Det rådet ger jag er. Sluta oroa er för vad andra ska tycka! de lever ändå sina liv, med sina problem och ni lever med era och jag lever med mina!
 Men vi ska ändå vara vänner du och jag och världen, för vi har samma rötter.