Hemma igen. Sov jävligt skönt inatt efter att ha suttit på en buss hela dagen igår. Vaknade elva idag och kom på att man kanske skulle börja plugga på tentamen. Som var aninges lätt eftersom jag klarade den, nästan VG till och med! Aja, en ny tentamen imorgon så kanske dags att börja plugga:) Btw helgen var underbar, hade hur roligt som helst! Bilder kommer upp snart!
Sitter nu och slappar efter att ha kört skotra. Första gången för mig på sisådär tre år. Körde fast 4 ggr men som tur hade Emilia med sig sina hjälpsamma föräldrar som ordnade allt när jag lyckats kört fast. Riktigt roligt var det iaf! Emilia står för tillfälle i köket och fixar älgstek, har äte riktig lyxmat när jag varit häruppe. Är nästan som att vara på spa. Emila fixar allt och jag behöver inte fundera på ett någonting, väldigt behändligt. Aja, ska kila in till köket nu och fråga om hon vill ha någon hjälp, anar att hon kommer att säga ''nej tack''. Men är ju en fin gest i alla fall! Harne gött! Imorgon blir det Åre. Bara dra på sig ''08 dräkten'':)
Sitter just nu och funderar på allt jag måste packa med mig till min hela 5 dagars långa resa. För er som undrar är detta ganska stort för mig. Åka till Åre själv är inget jag är van med. Men ska nog gå bra, måste ju lösa sig så att.
Men ska hämta tvätten och packa det sista. Sedan ska jag gå och lägga mig, för jag får inte försova mig imorgon!(brukar göra det).

Nu kanske ni undrar varför jag bloggar så mycket? Därför jag har inte så mycket annat för mig.

Har knappt någon skola, folk har flyttat från staden och jag bor i Själevad. Patrik däckade även vid kl 7 i soffan och är omöjlig att väcka. Så han får ligga kvar där. Här kommer iaf bilderna från Solberg.




Idag är en dag där jag gör ingen, Patrik kommer jobba över idag så jag försöker ragga någon att vara med. Kan iaf slänga upp lite bilder från Solberg. Fast gick inte så bra, allt bara kraschar. Aja Harne!
Har jobbat klart för helgen och ligger och degar framför datorn. Nyss tryckt i mig en kebabrulle, känner mig småfet. Tråkig lördag är nog försent för att höra av sig till någon känns det som.  Blää, fan livet ska inte få vara tråkigt. Mitt nr är 073-8431232!   Är festsugen också, funderar på svepa i mig en sjua och dra på krogen, låter som ett äventyr!

Sitter jag i sänga, ny dushad och fräsch Emilia har nyss åke hem, efter bak och slappmys, fin tjej det där! Vi har planerat min helg hos henne i Åsele. Själv säger hon att det inte finns nått att göra där. Men när det inte finns något att göra får man hitta på nått. Som vedeldad stuga, hästar och skotra. Tycker det låter himla underbart. När andra åker till Stockholm far jag till Åsele.
Igår fick jag låna Anna en kväll, underbart att äntligen få träffa henne. Det blev vin, Wii och prat och timmarna flög iväg. Iaf efter min helg i Åsele ska jag troligen bege mig mot Åre till Anna,
och känna lite brat anda(notera rimmet). Då blir det bara slänga av sig overallen och ta på sig klackskorna och skicka dem till taket. Två resemål på fem dagar, det är stort för mig!